25 Kasım 2010 Perşembe

 Bu hafta oldukça fazla ayakkabı modeli çıkınca hangisini yazacağıma bir türlü karar veremedim. O yüzden hepsini tanıtmaya karar verdim.
 Öncelikle Supra’nın en son sürümü olan ‘Lil Red’ modelinden bahsetmek istiyorum. Görünce bayıldığım bu tam deri Dj Samantha Ronson imzası taşıyan spor ayakkabılar ne yazık ki dünyada 413 çiftle sınırlı olup Amerika İngiltere Paris ve Los Angelaes’ta online satışa sunulacak. Haberi okuduktan sonra verdiğim tek tepki waow tamam artık ben yol alıyım oldu. Bu arada ayakkabıların yanında Ronson’nın bu seri için özel yaptığı yine sınırlı sayıda olan ‘Lil Red Mix’ de bedava verilecek.



 Supra’nın sınırlı üretilmiş bir de ‘NAVY/GUM’ koleksiyonu var.

 Converse bu hafta iki Chuck Taylor serisi peş peşe çıkardı. İlk serini Türkiye’de satışa sunulmama ihtimali var ama ikinci seri olan Soho Chuck Taylor & Star Player koleksiyonunu yakında raflar göreceğinize eminim.










 Etnies plus bu kış için siyah ve gri renklerde tasarladığı klasik ve şık yeni serisi tanıttı.
 Pek bir iddası bu olayan bu spor ayakkabıların klasik giymeyi sevenlerin oldukça hoşuna gideceğine eminim.





Tasarımcı Ronnie Fieg klasik Polo Ralph Lauren botları kendine has uslubuyla yeniden tasarladı.
Yanımış kırmızının kullanıldığı bu botlarda sınırlı sayıda üretilmiş olup satışı Newyork’tan yapılacakmış.

Nike’ın bu hafta çıkardığı ayakabılardan ilk olarak benim favorimle başlıyorum. Renginin yüreğimde ve zihnimde derin izler bıraktığı ‘Dunk’ modelinin tasarımı bu yıl tekrar yapıldı. Görünümde pek bir değişikliği olmayan modeli bu sefer daha hafif ve daha esnek olacak şekilde tasarlamışlar. Ayrıca basınç noktalarında değişiklikler yapıldığından koşu yapanlar için oldukça ideal.


Nike’ın yine bu hafta çıkardığı 90ların basketbol ayakabıları şeklinde olan Air Go LWP Retro modelide beğenimi kazanan modeller arasında.


 Nike’ın bu hafta çıkardığı son model Paul Mittleman’ın tasarladığı ‘Past, Present, Future’ (Dünü, Bugünü, Yarını) sloganlı "Mysto" du.
 Şimdilik sadece mavi renkte satışa sunulan modelin ilerleyen zamanlarda renklerinin geleceği söyleniyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder